Plaats hier de inhoud van de nieuwe div-tag


Hannes Knoin

Hannes is een humorist pur sang. Een man ‘met de lach aan zijn kont’. Met zijn prachtige verbeeldende verhalen en een perfecte timing weet Hannes zijn publiek al ruim 25 jaar te vermaken.
Na veel furore te hebben meegemaakt met ‘West Friesland Plat’, werd het na bijna 20 jaar tijd om op eigen benen verder te gaan. Samen met Cees Oud vormt Hannes al weer 5 jaar het Cabaret ‘Gien Gehannes’.

Naast de vele voorstellingen met ‘Gien Gehannes’,is Hannes ook solo te boeken op feesten en partijen. Met wat achtergrond informatie haakt Hannes op zijn manier dan in op het thema van het feestje of partij.
Ook het bedrijfsleven kan al sinds jaar en dag een beroep doen op de soms zo broodnodige humor van Hannes. Bij jubilea partijen, openingen,afscheid nemende medewerkers of directeuren , maar ook voor het opleuken van soms langdurige goed of slecht nieuws presentaties, is een ‘nuchtere humor’ interpretatie van Hannes vaak een doorslaand succes! Een van zijn solo hoogtepunten was de opening van de nieuwe brandweer kazerne in Amstelveen samen met niemand minder dan Minister President Balkenende in de hoofdrol.


Informatie of boekingen:
pienprodukties.nl
of bel Tel: 06-12 12 71 30

Gien Gehannes©2010
Ontwerp:vjwm grafimedia