Plaats hier de inhoud van de nieuwe div-tag


Cees Oud

Accordeonist Cees Oud, wie kent hem niet? Bij Gien Gehannes is Cees verantwoordelijk voor alle muzikale ingrediënten van de shows.
Cees heeft zo’n beetje in alle zalen en gelegenheden in de provincie zijn virtuoze klanken wel eens ten gehore gebracht. Onafscheidelijk van zijn prachtige accordeon. Muziek maken recht uit het hart en accordeon is zijn motto. Voeg hierbij zijn altijd aanstekelijke glimlach en zijn 40 jarige ervaring in het vermaak circuit en ziehier de rasartiest Cees Oud. Cees heeft jarenlang gespeeld in de meest gerenommeerde bands en duo’s van Noord Holland. Zo was hij een belangrijke schakel in oa de VIPS met Ria Brieffies, Atlanta ,de Alpino’s en het trio Robert Valter.
Ook Cees sleutelt regelmatig een solo programma in elkaar en trekt hiermee rond langs kerken, kroegen en theaters. Zijn “ Reis om de wereld in 80 minuten” is daar een prachtig voorbeeld van. Bij het bezoek aan een van zijn solo shows leert het publiek weer een geheel ander kant van Cees kennen. Vaak doorspekt met zijn eigentijdse humor, maar ook ontroerend door zijn meeslepende vertolkingen van het andere levenslied. Zelf gemaakt of op natuurlijke wijze vertolkt. Ook heeft Cees een eigen website namelijk: www.ceesoud.nl

Informatie of boekingen:
pienprodukties.nl
of bel Tel: 06-12 12 71 30

Gien Gehannes©2010
Ontwerp:vjwm grafimedia